28 de març 2008

Carla Bruni, primera dama francesa


Nicolas Sarkozi i la seva nova esposa Carla Bruni, van estar de viatge al Regne Unit. El motiu central de la visita del president de França i la primera dama tenia com a objectiu restablir relacions més pròximes amb el seu homòleg angles. Tots els mitjans de comunicació estaven pendents de captar l'exclusiva de la trobada amb els polítics anglesos i la monarquia al complet, però el principal centre d'atenció no era Sarkozi, ni tan sols l'aspecte polític que a priori era el més important, sinó la primera dama francesa. Aquesta partia amb desavantatge, ja que hores abans s'havia posat a subasta aquesta foto que podeu veure, totalment nua de quan era model.
No es sabia com reaccionaria la reina anglesa ni si les crítiques serien molt dures. Tanmateix res semblava estar fora de la normalitat, l'oportunisme del fotògraf i de la foto van quedar en segon pla i tothom va quedar meravellat amb la bellesa de Bruni, el seu vestit, els seus modals.
Pels interessats en aquesta foto, el preu de sortida encara és mitjanament raonable, 2500 euros.

1 comentari:

PLANS ha dit...

Quant a la bellesa d'aquesta senyoreta, prefereixo altres dones com la que presenta el TU SI QUE VALES! Oi que si???? JAJA

Sobre aquest tema no sé gaire què dir, per tant ja et comentaré més a fons un altre... Adéu noi!!!

(Per cert, molt encertat el teu vocable)