29 de febr. 2008

Sens dubte, independència

En resposta al senyor Andreu Mas, que en l’apartat de “diari de campanya” del diari el punt, va fer un escrit referent a ERC el dia 26 de febrer, li voldria dir el següent:
El per què de posar a l’eslògan independència en minúscula? Doncs primerament, tothom ja sap d’Esquerra que sempre ha defensat l’alliberament de Catalunya d’un Estat al que aportem cada un 2.622€ i rebem molt poc. No li cal a ERC anar al notari com el senyor Mas per guanyar-se la confiança dels catalans.
Segonament, esmentar que és cert que el vent bufa de cara al independentisme, i és que gairebé el 20% dels catalans donen suport a aquesta proposta.
Vostè va escriure que ERC es posa d’esquena a l’aire positiu pel que fa a la independència, però cap partit té la tranquil·litat d’haver defensat sempre aquest model, cosa que no garanteix cap altra partit català. Doncs el candidat Duran sempre s’ha posicionat favorable a pertànyer a Espanya.
I potser si que ERC ha moderat una mica el seu discurs, cosa que ha portat alguns vots a partits com la CUP, però l’important és ampliar la massa social independentista, i captar a aquells qui no estan del tot segurs d’aquest ambiciós projecte polític d’Esquerra, i així poder-los convèncer. De fet, el fenomen de demanar el concert econòmic s’ha arrelat fins i tot al PSC amb propostes similars gràcies a Esquerra Republicana.

1 comentari:

Quim Espelt ha dit...

Endavant ERC!
Endavant secretari d'organització!