27 de febr. 2008

Acte de proximitat


Joan Puicercós va realitzar l'acte anual de proximitat d'esquerra a Berga. Va ser el dia 13 de febrer en un sopar posterior a un discurs del conseller del govern i secretari general d'ERC.

Va parlar de l'importància del vot en aquestes eleccions generals, discrepàncies amb CIU i els altres partits, el pas de Pizarro al PP, una dreta radical que no es mereix el país, i la necessitat que hi havia de formar part del govern de la generalitat per demostrar que un partit independentista també sap governar a nivell municipal i de Catalunya.

Va explicar algunes anècdotes sobre un simpatitzant habitual d'esquerra que li va dir que últimament aquest partit feia una política molt moderada i que s'habien rebaixat, però ell va dir que votaria a PSC. I això pla és rebaixarsa no? li va contestar en Puigcercós. També al produïr-se una petita apagada de llum el secretari d'esquerra va fer broma amb el senyor Pizarro i va parlar de temes globals per concluir l'acte. Tot seguit sopar i una breu xerrada personal amb ell, ja que passava taula per taula a intercanviar opinions.